Home

 

 

Fa unes hores e marxat de casa ,domes e agafat la jaqueta i la cartera i el movil.

E entrat al cotxe i amb la musica molt alta e sortit del poble ,plorant i maleint-me amb mi mateix per lo que avia fer feia uns minuts.

He vingut a aquest bar a les afores del poble on mai i avia estat però sempre que i passava amb cridava l’atenció ,per la seva decoració interior que la veia a traves dels vidres del cotxe avegades que i passava.

E aparcat el cotxe i me quedats uns minuts a dintre sense fer res ni pensar amb res .

Me assegut a la barra i e deixat el movil a s’obre d’ella ,mentres amb treia la jaqueta mirava el bar ,estava un poc fosc ,amb poca llum , no i avia gaire gent ,al fons del bar i avia una parella jove ,quins record amb van portar aquell moment ,quan jo amb la meva dona quedàvem a algun bar per veurens i començar-nos a conèixer.

Miro al cambrer i demana una ampolla d’aigua ,es la primera vegada des de fa dies que bec aigua.

Passa una bona estona des de que m’han portat l’aigua i encara no la e provat, es que no amb trobo be ,estic asustat i molt nerviós.

[@more@]

Mai m’havia sentit així de malament.

De sobte sona el movil que esta a la barra , o tinc amb silenci però veig com tremola, miro qui es, veig la fotografia de la meva dona ,es ella , intento agafar el movil però no soc capaç , amb tremolen les mans ,també les cames, estic molt nerviós , passa el temps i ella penja.

El temps va passant i jo no paro de pensar amb el que e fet ,mai o avia fet , ni m’hagués imaginat que seria capaç de fer això ,estic molt penedit.

Tinc por de tornar a casa, no se com amb rebrà la meva dona , ni se si quant torni a casa ella i serà .

Veig que torna a sonar el movil i l’agafo però no puc despenjar , no se si quant despengi ella amb dirà que no vol saber res de mi.

O si voldrà parlar amb mi.

Ma acabo la botella d’aigua i demano al cambrer el que li dec, ell amb diu el preu , agafo la cartera i la obro per pagar i veig una foto de la meva dona ,una foto de feia uns anys quant vam començar a sortir.

Ma aixeco i marxo cap a la sortida i al arribar a la porta men adono que me deixat el movil a sobre la barra i quant vaig a buscar-lo veig que torna a sonar ,tornar a ser ella li despenjo ,però no dic res domes se que, el que ella vulgui fer o hauré de acceptar , per que no li hauria d’haver pegat mai per culpa de anar begut.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.