dona

 

La porta es tanca ràpidament ,el meu home marxa ràpidament i sense dir on va.

Jo estic aquí aterra ,estirada gaire be no amb puc moure e caigut i e pegat amb el cap a la cadira i estic gairebé inconscient i o veig tot emboirat, les ulleres estan lluny de mi del fort cop que me emportat i per lo que sembla els vidres estan romputs.

No se que li a passat mai avia reaccionat així, ell avia vingut com últimament a casa molt begut i cridant.

Ma demanat que si el sopar estava fet, li e dit que no, que encara no o avia fet per que avia sortit tard de la feina i avia tingut que banyar al nen.

De cop i volta sense dir res ma pegat a la cara un parell de vegades i jo e caigut de lo fort que ma pegat.

[@more@]

El nen esta a l’habitació i jo no tinc forces per cridar-lo

Sembla que me quedat inconscient ara amb començo a tenir un poc de força però no amb puc aixecar, crido al meu nen i mig asustat surt de la seva habitació i amb pregunta per el papa , i li dic que a marxat , de seguida ell ve per intentar-me ajudar ,però es molt petit i no te força per aixecar-me.

Li dic que amb prepari el bidet amb aigua per poder-me rentat la sang de la cara i dels llavis que mels e mossegat sens e voler.

Ma aixeco poc a poc  i vaig cap al bany a rentar-me , amb miro al mirall mentres no paro de donar-li voltes de allò que acaba de passar.

Me rentat la cara i e vestit al nen per amar a l’òptica i e trucat al meu marit ,però no ma agafa el movil.

Arribo a l’òptica i el dependent ma demana que ma passat a la cara , jo li dic que e caigut , però ell no sembla molt convençut.

Per sort amb pot arreglar les ulleres i de seguida agafo cotxe cap a casa.

Torno a provar de trucar al meu marit per dir-li que això no tornera a passar mes ,que jo amb tornarà a pegar mai mes , però no l’agafa.

Ara estic fent la maleta amb tot el que necessito per passar un parell de dies a casa de una amiga mentres busco un altre lloc per viure.

Per sort la meva amiga amb be a buscar amb una furgoneta gran i ma emporto tot el que tinc a la casa, la roba, llibres, fotos ,cds, i les coses del nen,

Ens hem donat molta pressa en ficar les coses a la furgoneta per si ell tornava, no el volia veure mes ,almenys fins passar un temps per demanar-li la separació,

No vull tornar amb algú que ma pegat una vegada , ja que mai es l’ultima vegada , per que aquestes coses sempre es solen tornar a repetir.

Avanç de marxar de casa e agafat un full de paper i li e escrit: mas pegat una vegada i no o tornaràs a fer mes, ja parlaré amb el nostre abogat per que prepari els papers del a separació, espero que tot et vai molt be.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: dona

  1. skorbuto diu:

    Hola.
    Si aquest relat és real, vull dir si t’ha passat a tú, et felicito per la teva decisió.

  2. Està molt bé el teu relat. Et felicito. Trobo que saps descriure molt bé la dona maltractada. Salut!!

Els comentaris estan tancats.